a

Tuesday, September 10, 2013

Aktorja nga filmi “Pipi çorapegjata” e shet porno-filmin e saj

image
Aktorja Tami Erin (39), ish ylli i filmit “Pipi çorapegjata” nga viti 1998 frikësohet që dikush mund ta lëshoj në publik xhirimin e saj pornografik, kështu që dëshiron vet ta shesë.

Aktorja thotë se është e vetëdijshme që ky xhirim do të publikohet deshi apo jo ajo dhe tash dëshiron që nga situata në të cilën gjendet të nxjerrë sa më shumë para.
“Ish i dashuri im tenton që ta shes incizimin pa marrëveshje me mua, kurse unë kam vendosur t’i kundërpërgjigjem”, thotë Tami, i cila tashmë ka marrë disa oferta nga produksione filmike që të merret me pornografi.
Të drejtën për publikimin e “filmit” ka ai i cili jep më së shumti para. 
Kur e ka kuptuar se ish bashkëbanuesi i saj i cili e ka xhiruar atë dhe të dashurin e saj “në aksion”, apo edhe vet i dashuri i saj po tenton ta shes atë incizim, Tami së pari nuk ka mundur të besoj.
“Edhe i ish i dashuri edhe ish bashkëbanuesi janë të mjerë të cilët dëshirojnë që të pasurohen në llogarinë time. I urrej ata, marre ju koftë”, ka deklaruar aktorja. 

No comments:

Post a Comment